Antena 3 CNN Actualitate Baia Mare. O tânără a murit, după ce medicii au refuzat să o interneze (VIDEO)

Baia Mare. O tânără a murit, după ce medicii au refuzat să o interneze (VIDEO)

Baia Mare. O tânără a murit, după ce medicii au refuzat să o interneze (VIDEO)
26 Sep 2008   •   17:56

Un nou caz de indiferenţă medicală care duce la moartea unei persoane. O tânără de 15 ani a murit după ce medicii au plimbat-o zile întregi între spital şi casă. Adolescenta s-a plâns de dureri de cap şi a chemat de mai multe ori ambulanţa, care a transportat-o la spital. Medicii şi-au dat seama însă prea târziu că fata suferea de meningită. Culmea ironiei, tânăra era elevă la Liceul Sanitar.

Săptămâna trecută, fata s-a simţit foarte rău şi a chemat de mai multe ori ambulanţa. A aşteptat mai bine de o oră pentru un consult. Avea febră şi dureri de cap. Totuşi, medicul i-ar fi recomandat doar un medicament pentru digestie. Iar starea fetei s-a agravat. Gazda fetei spune că medicii au refuzat să o interneze. Mai mult, o asistentă ar fi certat-o pentru că a apleat la ambulanţă.

Fata a chemat pentru ultima oară salvarea luni dimineaţă. Medicii de la Spitalul Judeţean din Baia Mare au tratat-o pentru o simplă răceală. Familia a luat-o apoi acasă, iar după două zile a dus-o la spitalul din Sighet. Abia acolo, un medic şi-a dat seama că tânăra avea meningită. Era însă prea târziu. Adolescenta a murit în nopatea de miercuri spre joi. Spitalul din Baia Mare a demarat o anchetă.

În acelaşi timp, părinţii fetei au făcut o plângere la poliţia Sighet şi au anunţat că vor da în judecată personalul medical.

REŢETĂ SPRE MOARTE


Antena 3

×
Subiecte în articol: Baia Mare
Cele mai noi știri
Parteneri
x close