Antena 3 CNN Actualitate Bacău. O tânără a fost înjunghiată în plină stradă de iubitul ei (VIDEO)

Bacău. O tânără a fost înjunghiată în plină stradă de iubitul ei (VIDEO)

Bacău. O tânără a fost înjunghiată în plină stradă de iubitul ei (VIDEO)
17 Aug 2009   •   19:13

rimă în plină stradă în Bacău. O tânără de 25 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul său sub privirile câtorva trecători. Oamenii au intervenit şi au încercat să o salveze pe fată. Loviturile primite i-au fost însă fatale.

Se pare că cei doi erau prieteni de câţiva ani. Fata a fost cea care a vrut să pună capăt relaţiei, dar tânărul nu a putut accepta despărţirea. O căuta într-una pe iubita sa, în încercarea de a o face să se răzgândească. Cu o seară înainte, avusese loc o petrecere în familie, la care tânărul nu a fost invitat. Pentru el, se pare, a fost picătura care a umplut paharul.

Băiatul şi-a urmărit prietena în blocul unde locuia şi a aşteptat-o să plece de acasă. Atunci s-a năpustit asupra ei.

Un vecin care îşi plimba câinele a surprins toată scena. L-a văzut pe tânăr, când a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat iubita. Părea orbit de furie, pentru că a lovit-o de mai multe ori, chiar şi după ce fata se prăbuşise la pământ. Martorul a încercat să intervină şi l-a lovit de câteva ori pe agresor. Abia atunci, tânărul a realizat ce a făcut şi şi-a înfipt un cuţit în piept.

Martorii au sunat imediat la 112. Mama fetei ucise este dispecer la serviciul unic de urgenţă. Apelul a fost preluat de o colegă a femeii, care a încercat s-o menajeze şi nu i-a spus imediat că victima este chiar fiica sa.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru fată. Pierduse foarte mult sânge, din cauza multiplelor lovituri de cuţit.

Agresorul va supravieţui. Medicii i-au găsit în buzunar un bilet de adio, scris pe o bucată de hârtie igienică, lungă de 2 metri.



Antena 3

×
Subiecte în articol: injunghiata Bacău crima
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close