Antena 3 CNN Actualitate Bacău. Comisarul şef al Serviciului de Permise Auto a fost reţinut pentru luare de mită

Bacău. Comisarul şef al Serviciului de Permise Auto a fost reţinut pentru luare de mită

Bacău. Comisarul şef al Serviciului de Permise Auto a fost reţinut pentru luare de mită
19 Apr 2008   •   19:16

Comisarul-şef, Virgil Ardeleanu, şeful de la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Bacău, a fost reţinut, pentru 24 de ore, de procurori. El este acuzat că ar fi luat mită, în mod repetat, pentru eliberarea unor permise de conducere. Comisarul-şef a fost surprins imediat după ce a primit 2.900 de euro pentru aranjarea unor examene auto.

Potrivit unor surse judiciare, banii i-au fost înmânaţi lui Ardeleanu de administratorul unei şcoli de şoferi din Oneşti. În urma unei percheziţii în portbagajul maşinii lui Ardeleanu au fost găsiţi alţi 43.000 de euro, despre care avocatul său susţine că provin din vânzarea unui apartament. Despre cei 2.900 de euro din buzunar, avocatul lui Ardeleanu spune că provin din aceeaşi tranzacţie. Potrivit unor surse judiciare, pentru reţinerea comisarului-şef s-a organizat un flagrant.

Ardeleanu a mai fost implicat într-un scandal asemănător în 2005. Ordonanţa de reţinere emisă vineri pe numele lui Ardeleanu a expirat sâmbătă la ora 14.00. Luni se va judeca propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close