Antena 3 CNN Actualitate BAC 2008, sesiunea a II-a. Variantele 9, 97, 87 la proba D. Vedeţi subiectele şi baremele

BAC 2008, sesiunea a II-a. Variantele 9, 97, 87 la proba D. Vedeţi subiectele şi baremele

BAC 2008, sesiunea a II-a. Variantele 9, 97, 87 la proba D. Vedeţi subiectele şi baremele
25 Aug 2008   •   08:35

Absolvenţii de liceu de anul acesta care susţin, luni, proba obligatorie a profilului - proba D, din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat, vor avea de rezolvat variantele cu numerele 9 pentru subiectul I; 97 pentru subiectul al doilea şi 87 pentru subiectul al treilea. Candidaţii care provin din promoţiile anterioare, de la forma de învăţământ seral, fără frecvenţă şi seminarii teologice vor avea de rezolvat varianta de subiecte cu numărul 9.

Proba D este susţinută la materiile: istorie, geografie şi matematică. Potrivit metodologiei în vigoare, elevii pot intra în clase cu riglă, compas, echer.

După anunţarea variantei extrase, comisiile de examen vor multiplica subiectele în număr egal cu al candidaţilor şi le vor distribui în săli.

Accesul elevilor în sălile de examen se face pe baza actului de identitate, cu cel mult 30 de minute înainte de începerea probei. Se interzice candidaţilor să pătrundă în sală cu orice fel de lucrări - manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc. - care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.

Proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării (E) - scrisă sau practică - este programată marţi, 26 august, iar ultima, cea la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării (F) - scrisă sau practică -, miercuri, 27 august.

În data de 29 august vor fi afişate primele rezultate (până la orele 16,00) şi vor fi depuse contestaţii (orele 16,00-20,00). Acestea vor fi soluţionate în intervalul 30-31 august, urmând ca rezultatele finale să se afişeze loc luni, 1 septembrie. Pentru sesiunea august-septembrie 2008, s-au înscris în toată ţara 54.982 de candidaţi.

VEDEŢI AICI SUBIECTELE PROBEI D DIN SESIUNEA A II-A A BAC-ULUI

VEDEŢI AICI BAREMELE DE CORECTARE ALE PROBEI D DIN SESIUNEA A II-A A BAC-ULUI

Subiectele şi baremele sunt fişiere "PDF" arhivate în format "ZIP".

Agerpres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close