Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Munaf - un apropiat al lui Saddam

Avocatul lui Munaf - un apropiat al lui Saddam

Avocatul lui Munaf - un apropiat al lui Saddam
18 Mai 2007   •   22:41

Avocatul lui Mohamad Munaf a venit vineri, pentru prima dată, în România. Apărătorul călăuzei celor trei jurnalişti români răpiţi în Irak este decis să stea de vorbă cu Georgette Munaf. Extrem de precaut şi de rezervat, apărătorul lui Munaf a spus totuşi că aduce veşti bune pentru Georgette Munaf şi cei trei copii. Avocatul Badie Arief este cunoscut în lumea arabă ca fiind un apropiat de-al fostului dictator Saddam Hussein.

Avocatul nu a dorit sa spună care ar putea fi veştile bune, însă este decis să-l ajute pe Munaf, acum condamnat la moarte în Irak pentru răpirea celor trei jurnalişti români. El a preluat cazul în urmă cu un an şi jumătate, impresionat de situaţia disperată a irakianului.

De când a intrat pe mâna autorităţilor, Munaf a fost vizitat doar de avocatul lui. Nimeni din familie, din Bagdad sau Londra, nu are acces la el. ?Mohamad Munaf vorbeşte de nepăsarea autorităţilor române, care l-au abandonat. N-am văzut nicio atitudine şi niciun răspuns din partea autorităţilor române pentru cetăţeanul lor condamnat la moarte?, se plânge Badie Arief. Apărătorul irakianului uită însă că Munaf nu este cetăţean român şi autorităţile de la Bucureşti nu au nicio legătură cu cazul său.

Avocatul lui Munaf a refuzat să vorbească despre Omar Hayssam şi de persoana care l-a angajat.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close