Antena 3 CNN Actualitate Avocata dispărută: Apărătorul soţului îi suspectează pe părinţii Elodiei (VIDEO)

Avocata dispărută: Apărătorul soţului îi suspectează pe părinţii Elodiei (VIDEO)

Avocata dispărută: Apărătorul soţului îi suspectează pe părinţii Elodiei <font color=red>(VIDEO)</font>
10 Oct 2007   •   08:23

După ce luni poliţiştii au descoperit o uniformă de poliţist, având urme de sînge, pe drumul dintre Râşnov şi Poiana Braşov, cazul avocatei Elodia Ghinescu (foto), dispărute din Braşov, capătă noi conotaţii. În contextul noilor probe apărute, principalul suspect pare a fi soţul avocatei, poliţistul Cristian Cioacă. Totuşi, avocatul poliţistului, Florin Sorescu, susţine că noile dovezi nu îl vizează pe clientul său. Sorescu a declarat pentru Gardianul că există două variante pentru a explica modul în care hainele au ajuns în acel loc: "Fie părinţii Elodiei au legătură cu treaba asta, fie altcineva care are interesul să arunce anatema crimei in cârca clientului meu."

În schimb, surse judiciare au declarat pentru Jurnalul Naţional că anchetatorii au sus­pi­ciunea că uniforma ar aparţine poliţistului Cristian Cioacă, iar petele de sânge ar putea fi ale fe­meii. De asemenea, Libertatea precizează că uniforma de poliţist găsită are exact mărimea purtată de poliţistul Ciocă: jacheta mărimea 52, iar cămaşa mărimea 48.

Anchetatorii nu au anunţat oficial nici o concluzie în acest caz, aşteptând acum expertiza ADN a urmelor de sânge descoperite pe uniformă. Poliţiştii a anunţat marţi că vor continua verificările pe drumul dintre Râşnov şi Poiana Braşov, în speranţa descoperirii unor noi dovezi.

Procurorul care investighează acest caz a declarat că anchetatorii au decis extinderea căutărilor între Braşov şi Râşnov în speranţa că vor găsi corpul femeii. De asemenea, acesta a precizat că rezultatele preliminare asupra hainelor găsite luni la Râşnov vor fi făcute publice miercuri.

REZULTATELE ASUPRA UNIFORMEI DE POLIŢIST VOR FI PUBLICE MIERCURI

CAZUL AVOCATEI DISPĂRUTE: SOŢUL NEAGĂ ORICE LEGĂTURĂ CU HAINELE GĂSITE LA RÂŞNOV

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close