Antena 3 CNN Actualitate Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, reţinută de procurorii DNA

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, reţinută de procurorii DNA

penala.jpg
19 Mar 2015   •   19:46
Update ora 20.00: Laura Voicu a fost reţinută de procurorii DNA. Ea este urmărită penal pentru că a atestat ilegal că un bărbat este avocat stagiar în Baroul Bucureşti şi l-a trimis să o reprezinte la DNA, într-un dosar în care fosta vicepreşedintă a Asociaţiei "Tineri Pentru Viitor", Ioana Deaconu, este arestată preventiv.

Ştire iniţială:

Avocata fostei şefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost adusă cu mandat la DNA. Laura Voicu a spus că a venit la sediul DNA  pentru a fi audiată într-un dosar în care ar fi vizată.

 


Laura Voicu a fost adusă la DNA de poliţiştii care au pus în executare mandatul, în jurul orei 15.00. Întrebată de jurnalişti în ce dosar a fost citată, ea a răspuns: "Se pare că într-al meu".
   
Voicu o reprezintă pe fosta şefă a DIICOT Alina Bica în ambele dosare în care aceasta a fost trimisă în judecată: cel privind despăgubirea ilegală de la ANRP şi cel disjuns dintr-acesta, în care fostul procuror este suspectat, printre altele, de favorizarea lui Ovidiu Tender, în dosarul RAFO-Carom.

×
Subiecte în articol: Alina Bica
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close