Antena 3 CNN Actualitate Avionul cu care echipa națională a României trebuia să se întoarcă din Germania s-a stricat. Guvernul a trimis altă aeronavă

Avionul cu care echipa națională a României trebuia să se întoarcă din Germania s-a stricat. Guvernul a trimis altă aeronavă

echipa nationala
Avionul cu care ar trebui să se întoarcă echipa națională în țară s-a stricta. Foto: Facebook/Echipa națională a României
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2024   •   15:47

Avionul cu care echipa națională a României ar fi trebuit să se întoarcă în această seară din Germania la București s-a stricat. Sosirea tricolorilor a fost amânată, aceștia urmând să aterizeze la București la ora 00:45.

Aeronava care s-a stricat era a unei companii private, iar avionul care îi va aduce în cele din urmă pe jucători în țara a fost trimis de Tarom.

Update 16:08 „Din păcate, sosirea în țară s-a amânat. Aeronava care trebuia să aducă echipa națională în țară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15”, au transmis autoritățile române.

Anterior, ministrul Transporturilor a declarat pentru antena3.ro că se caută un avion pentru tricolori: „Încerc să găsesc o soluție”, a spus acesta.

Aeronava cu tricolorii ar fi trebuit să aterizeaze în această seară pe Aeroportul Otopeni, jucătorii și staff-ul tehnic al naționalei urmând să fie întâmpinați de premierul Marcel Ciolacu la salonul oficial. 

Echipa națională de fotbal a României ar fi trebuit să ajungă la București la ora 22.30 cu un zbor de la Frankfurt. 

Tricolorii revin în țară după ce au fost eliminați în otpimile de finală ale Campionatului european de fotbal de Olanda. În meciul jucat la Munchen, România a fost învinsă cu 3-0.

După meci, echipa națională de fotbal a României a lăsat în vestiar o scrisoare în care sunt transmise aprecieri pentru organizatori. „A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european”, au scris jucătorii și staff-ul naționalei într-o scrisoare lăsată în vestiarul imaculat.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Geoană, la un pas de a intra în cursa pentru prezidențiale
x close