Antena 3 CNN Actualitate Autostrada care se construieşte în România de un sfert de veac. Inaugurarea, trecută cu dată roşie în calendar

Autostrada care se construieşte în România de un sfert de veac. Inaugurarea, trecută cu dată roşie în calendar

Autostrada care se construieşte în România de un sfert de veac. Inaugurarea, trecută cu dată roşie în calendar
de O.P.    |    28 Noi 2012   •   07:50

Infrastructura este cuvântul care pare străin de România. Construcţia de noi drumuri este un ritual sisific pentru autorităţile care s-au perindat de-a lungul timpului la conducerea ţării noastre.

Construcţia la autostrada Bucureşti-Constanţa a început în 1987, iar astăzi la un sfert de veac de la startul lucrărilor putem spune că lucrările aproape s-au terminat.

Primul tronson care a fost inaugurat a fost cel dintre Cernavodă şi Feteşti, iar la sfârşitul acestei luni se va da în folosinţă şi tronsonul Cernavodă-Medgidia, scriu jurnaliştii de la Capital.

Cu toate că pe acestă porţiune se circulă doar pe un singur sens, de la sfârşitul acestei luni vor fi date spre folosinţă şi celelalte două benzi.

Românii care au călătorit pe acestă porţiune de drum au putut observa că lucrările sunt gata: stratul de asfalt este turnat, despărţitoarele dintre sensuri sunt montate, la fel şi marcajele rutiere.




×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close