Antena 3 CNN Actualitate Autorul unei crime macabre din Capitală a fost prins (VIDEO)

Autorul unei crime macabre din Capitală a fost prins (VIDEO)

Autorul unei crime macabre din Capitală a fost prins <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Aug 2007   •   11:44

Unul dintre suspecţii celei mai macabre crime comise vreodată în Capitală, cetăţeanul chinez Zhao Tun Gao, a ajuns, în sfârşit pe mâna autorităţilor române. El a fost extrădat noaptea trecută şi a primit, deja mandat de arestare pentru 30 de zile. Potrivit avocatului numit din oficiu, cetăţeanul chinez a făcut apel la decizia instanţei. Zhao Tun Gao, în vârstă de 43 de ani, arestat în urmă cu patru ani de poliţiştii cehi, a fost preluat de poliţiştii români de pe aeroportul "Henri Coandă". El trebuia să fie extrădat în urmă cu două săptămâni, dar cu câteva ore înainte să urce în avion a fost găsit inconştient. Înghiţise o substanţă toxică. Astfel că a fost internat de urgenţă.

Cetăţeanul chinez este acuzat alături de alţi doi conaţionali de omor deosebit de grav, tâlhărie, tentativă de tâlhărie şi furt. Dublul asasinat, de un sadism nemaiîntâlnit, a avut loc în urmă cu 12 ani într-un apartament de pe bulevardul Dimitrie Cantemir. Acolo doi oameni de afaceri tot de naţonalitate chineză au fost ucişi cu sânge rece: au fost tranşaţi, iar bucăţi din corpurile lor au fost aruncate la toaletă.

Ucigaşii, trei la număr, au fost imediat identificaţi. Au fugit în grabă cu o Dacie break dar au fost implicaţi într-un accident. Unul a fost arestat pe loc, ceilalţi doi printre care şi Zhao Tun Gao au apucat însă să trecă graniţa.

Chang Ming, al treilea suspect în cazul oribilei crime din iunie 1995, care a ţinut prima pagină a ziarelor din acea vreme, este în continuare în libertate.

CHINEZ ACUZAT DE DUBLU ASASINAT, PRINS

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close