Antena 3 CNN Actualitate Autorul celei mai macabre crime din România a vrut să se sinucidă (VIDEO)

Autorul celei mai macabre crime din România a vrut să se sinucidă (VIDEO)

Autorul celei mai macabre crime din România a vrut să se sinucidă <font color=red>(VIDEO)</font>
13 Aug 2007   •   23:20

Autorul celei mai macabre crime comise în România dup 1989 a încercat să se sinucidă cu cîteva ore înainte să fie extrădat de la Praga. Zhao Tun Gao este un chinez care în urmă cu 12 ani îngrozea Bucureştiul. Şi-a omorît doi conaţionali pe care apoi i-a tranşat şi i-a fiert. La 16 iunie 1995 un dublu asasinat de un sadism nemaiîntîlnit îngrozea Bucureştiul şi ţinea prima pagină a ziarelor. Bucăţi din cadavrele a doi chinezi erau găsite în conductele unui bloc. Crima a fost descoperită când o femeie a văzut cu groază că din toaleta înfundată refulau bucăţi de carne de om.

Poliţiştii au rămas împietriţi cînd au intrat. Au dat peste cadavre tranşate şi puse la fiert, cazane şi oale în care se afla carne de om, ligheane pline de sînge, saci plini cu măruntaie şi cele două capete ale victimelor ascunse în frigider. Ucigaşii, trei la număr, au fost imediat identificaţi. Au fugit în grabă cu o Dacie break, dar au fost implicaţi într-un accident. Unul a fost arestat pe loc, ceilalţi doi au apucând să treacă graniţa.

Unul dintre criminali, Zhao Tun Gao a fost arestat în urmă cu patru ani în Cehia. Luni el trebuia să fie extrădat, dar cu câteva ore înainte să urce în avion a fost găsit inconştient. Chinezul înghiţise o substanţă toxică. A fost internat de urgenţă şi se află în afara oricărui pericol. Zhao Tun Gao va fi extrădat în cel mult două săptămîni.

IMAGINI ŞOCANTE:

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close