Antena 3 CNN Actualitate Audi-ul lui Hărdău adună praf în garaj

Audi-ul lui Hărdău adună praf în garaj

Audi-ul lui Hărdău adună praf în garaj
24 Mai 2007   •   18:26

60.000 de euro aruncaţi pe nimic! Autoturismul Audi pe care fostul ministru al Educaţiei, Mihail Hărdău, îl considera absolut necesar sistemului educaţional zace plin de praf în garaj. Nu a mai fost folosit de două luni, de la schimbarea ministrului. Noul şef de la învăţământ nu pare impresionat de luxosul autoturism şi spune că îl va folosi doar în cazuri extreme. ?Maşina fostului ministru se foloseşte în cazuri oficiale când avem invitaţi sau când avem probleme cu maşina pe care o folosesc în mod curent şi care este o maşină de la Ministerul de Interne?, spune Cristian Adomniţei.

Nici Hărdău nu a folosit la început maşina. Nu avea asigurare CASCO. După ce problema a fost rezolvată, fostul ministru s-a bucurat însă de noua achiziţie. Mai ales că i se părea o investiţie... ca oricare alta. ?Audi este o investiţie ca şi mătura din minister ca şi făraşul şi Audi este cumpărat de un serviciu administrativ care a luat decizia de a lua maşina?, susţinea atunci vechiul şef de la Educaţie.

Acum, autoturismul de 60.000 de euro se plimbă mai mult de la garajul din minister până la service, decât de la o şcoală la alta. Chiar dacă în urmă cu doar câteva luni Hărdău spunea că maşina va fi folosită şi de miniştrii care vor veni după el. Iar presa era vinovată că face vâlvă.

Maşina a fost achiziţionată în decembrie 2006 la solicitarea lui Mihail Hărdău. Din banii ministerului.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close