Antena 3 CNN Actualitate Au scazut preţurile pe litoral

Au scazut preţurile pe litoral

Au scazut preţurile pe litoral
01 Sep 2007   •   10:22

Hotelierii de pe litoral anunţă începând de pe 1 septembrie cel mai mare val de ieftiniri din acest sezon. În unele staţiuni tarifele scad cu până la 30%. Programul ?O săptămână la mare? se va desfăşura în perioada 1-15 septembrie. Pachetele turistice includ şase nopţi de cazare, fără masă, la hoteluri de o stea, două sau trei stele. Tarifele sunt de 109 lei pentru un sejur la un hotel de o stea, 139 de lei la un hotel de două stele şi de 169 de lei la unităţile de cazare cu trei stele. În program s-au înscris 12 hoteluri din Mamaia, Eforie Nord, Venus, Neptun, Olimp, Jupiter şi Mangalia.

Turiştii care aleg să-şi petreacă luna septembrie pe litoral pot beneficia şi de oferta programului ?Litoralul pentru toţi?, care începe luni şi pune la bătaie peste 2.600 de locuri de cazare. Programul este valabil doar prin agenţiile de turism. Tarifele variază între 139 şi 169 de lei pentru un sejur la un hotel de două stele, şi între 169 şi 199 de lei la un hotel de 3 stele. Cererea este foarte mare, iar o mare parte dintre hotelieri au anunţat că au epuizat locurile de cazare.

Agenţiile de turism au planuri mari şi pentru viitor, când aşteaptă ca un milion de turişti să îşi petreacă vacanţa la mare. Astfel Litoralul se va apropia de recordul absolut în ceea ce priveşte gradul de ocupare. În anul 1975, an de vârf în turismul românesc, s-au înregistrat pe litoral 1,1 milioane turişti, dintre care 600.000 au fost străini.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close