Antena 3 CNN Actualitate Aterizare forțată pe Otopeni. Un avion care decolase spre Paris s-a întors pe pistă din cauza unor probleme tehnice: "A fost haos"

Aterizare forțată pe Otopeni. Un avion care decolase spre Paris s-a întors pe pistă din cauza unor probleme tehnice: "A fost haos"

otopeni
Un avion care a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Paris s-a întors pe pistă și a aterizat forțat. Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Georgiana Marina    |    01 Aug 2024   •   07:45

Un avion care a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Paris s-a întors pe pistă și a aterizat forțat miercuri seară, după ce la câteva minute după decolare piloţii aeronavei au declarat urgenţă imediată.

A fost panică la bordul unui avion cu peste 150 de pasageri, după ce, la doar câteva minute după decolare, piloţii aeronavei au declarat urgenţă imediată din cauza unor probleme tehnice la motor. Potrivit Boarding Pass, avionul a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Paris, iar după aproximativ o oră s-a întors pe acelasi aeroport unde a aterizat forţat.

Piloții aeronavei care zbura pe ruta București-Paris au raportat probleme imediat după decolare.

Teo Postelnicu, reprezentant al Companiei Naționale Aeroporturi București: "Decizia aterizării de urgență a fost luată după apariția unei probleme tehnice, potrivit primelor informaţii. Piloţii au survolat mai multe minute în aer pentru a pierde combustibil. Pe aeroport a fost declanșată procedura de urgenţă, iar aeronava a fost aşteptată de ambulanțe și mașini de pompieri."

Pasager: "A fost haos foarte mare, ne-am speriat, oamenii erau panicați, nu ne-au dat detalii poate ca să nu ne panicăm."

După mai bine de o oră de la decolare și peste 50 de minute de așteptare în aer, avionul a aterizat în siguranță pe aeroportul Henri Coandă.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close