Antena 3 CNN Actualitate Atenţie la bancnotele de 50 şi 100 euro! Grupare de falsificatori, anihilată de poliţişti

Atenţie la bancnotele de 50 şi 100 euro! Grupare de falsificatori, anihilată de poliţişti

Atenţie la bancnotele de 50 şi 100 euro! Grupare de falsificatori, anihilată de poliţişti
20 Mar 2009   •   15:05

Mare atenţie la bancnotele de 50 şi de 100 de euro, întrucât sunt mari şansele ca acestea să fie false. O grupare de falsificatori de bani a fost anihilată de poliţiştii bucureşteni de la crimă organizată. Falsificatorii au apucat să arunce pe piaţă câteva sute de euro contrafăcute.

Doi membri ai reţelei au fost arestaţi preventiv, iar al treilea este cercetat în stare de libertate.

Poliţiştii de la crimă organizată i-au filat pe cei trei încă din luna noiembrie a anului trecut. Bucureştenii sunt suspectaţi că ar fi făcut mai multe tranzancţii cu bani falşi.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au găsit sume importante de bani, dar şi computere de ultimă generaţie folosite cel mai probabil pentru a falsifica bancnotele europene.

Doi dintre bărbaţi, unul de 19 şi celălat de 22 de ani au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Pe al treilea, magistraţii au hotărât să-l cerceteze în stare de libertate.

În urmă cu două zile, doi cetăţeni francezi au fost reţinuţi după ce asupra lor s-au găsit mai multe bancnote de 50 şi de 100 de euro false. Strănii erau, însă, mult mai inventivi şi foloseau o metodă mai sofisticată de falsificat.

Antena 3

×
Subiecte în articol: magistrati bancnote euro crima organizata
Cele mai noi știri
Parteneri
x close