Antena 3 CNN Actualitate De ce merge generația Z la Beach, Please! Festivalul lui Selly va aduna peste 100 000 de tineri la Costinești

De ce merge generația Z la Beach, Please! Festivalul lui Selly va aduna peste 100 000 de tineri la Costinești

beach please
Peste 100.000 de persoane așteptate la festivalul Beach Please. Sursă foto: Beach Please / Instagram
de Laura Dinu    |    12 Iul 2024   •   10:43

Beach, Please”, festivalul care adună la malul mării sute de mii de tineri, a devenit un adevărat fenomen în rândul celor din generația Z.

Este vorba despre cel mai mare festival de muzică urbană din Europa de Est. Un festival pentru care tinerii se pregătesc de mai bine de șase luni.

100.000 de persoane sunt așteptate la Costinești

100.000 de persoane sunt așteptate în fiecare zi din acest weekend la Costinești pentru a se distra pe muzica celor mai cunoscuți artiști. Și asta deoarece generația Z este atât de interesată de festivalul Beach, Please!, chiar datorită artiștilor români, dar și străini, care urcă pe scenă.

În ceea ce privește artiștii români, pe scenă va urca Erika Isac, care a devenit virală la începutul acestui an, cu cele două hituri, ”Macarena” și ”Femei în Parlament”.

Și Babasha va urca pe scenă. Acesta rămâne pe primele locuri în trending, la noi în țară, în ciuda scandalului după apariția la concertul Coldplay.

De asemenea, generația Z îl va putea asculta și pe Gheboasă, unul dintre preferații adolescenților. 

Artiști celebri, pe scena Beach, Please”

Însă artiștii internaționali sunt cei care au făcut publicul de anul acesta să fie atât de numeros. Este vorba despre cântăreți care ajung cu greu pe scenele din Europa, cum ar fi Wiz Khalifa, dar și Yeat, un artist născut în America, dar pe jumătate român, care a devenit extrem de popular în ultimul an.

Să nu uităm de Travis Scott, care este de ani buni în topurile din toată lumea.

Pe lângă artiști, un rol foarte important în popularitatea festivalului l-a avut Selly, unul dintre organizatori. Acesta este un cunoscut influencer, care are milioane de urmăritori pe toate platformele.

”Lucrurile devin serioase, avem un main stage impresionant, cu 100 m deschidere, cu peste 100 mp de ecrane led, iar câmpul acesta din spatele nostru, de 21 de hectare, o să fie arhiplin în momentul de vârf, undeva pe la 11 noaptea”, a declarat Selly în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close