Antena 3 CNN Actualitate Argeș. Arme și aparatură ridicate de la domiciliile unor persoane suspectate că au comis furturi și tâlhării

Argeș. Arme și aparatură ridicate de la domiciliile unor persoane suspectate că au comis furturi și tâlhării

arme si aparatura.jpeg
17 Iul 2014   •   14:58

Trei arme și mai multe bunuri care ar putea proveni din săvârșirea unor infracțiuni au fost ridicate, joi, în urma a 26 de percheziții desfășurate în județele Argeș și Olt, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea unor furturi și tâlhării, informează AGERPRES.
"Au fost depistate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni — televizoare, generatoare, aparate de sudură, radiocasetofoane, patru metri cubi de material lemnos și trei arme", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

În urma descinderilor, 14 persoane au fost conduse pentru audieri la sediile Inspectoratelor de Poliție Județene din Argeș și din Olt.

Trei dintre suspecți au fost audiați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, împotriva lor fiind dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea unor infracțiuni de executare sau folosire de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

În cazul altor șapte suspecți conduși la audieri există suspiciunea că ar fi săvârșit o infracțiune de tâlhărie, în noaptea de 14 iulie, pe raza comunei Merișani din județul Argeș.

La perchezițiile din Argeș și Olt au participat peste 80 de polițiști de la serviciile de ordine publică, investigații criminale, investigarea fraudelor, rutier și acțiuni speciale din cele două județe, precum și jandarmi.

×
Subiecte în articol: Argeş arme
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close