Antena 3 CNN Actualitate Arest la domiciliu pentru patronii stației GPL care au cauzat dezastrul de la Crevedia

Arest la domiciliu pentru patronii stației GPL care au cauzat dezastrul de la Crevedia

Magistrații au decis. Patronii stației GPL de la Crevedia vor ieși din arestul Secției de Poliție 4, din București și vor intra în arest la domiciliu.

explozia de la crevedia
Arest la domiciliu pentru patronii stației GPL care a cauzat dezastrul de la Crevedia Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    29 Noi 2023   •   18:52

Magistrații din cadrul Tribunalului București au decis ca, Ionuț Doldurea şi Cosmin Stîngă, patronii stației de GPL care a cauzat dezastrul din Crevedia, să iasă din arestul Secției 4 de Poliție și să intre în arest la domiciliu.

Cei doi se aflau în arest preventiv, în spatele gratiilor, fiind acuzați de mai multe infracțiuni, cum ar fi neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, dar și de distrugere.

Citește și: Noi date din cazul exploziei de la Crevedia | Av. Adrian Cuculis: "Se dă vina pe şoferi şi autorităţi"

Pe data de 6 septembrie, Doldurea şi Stângă au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 5, însă ei au contestat această măsură, solicitând să fie cercetaţi în libertate, sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

81 de persoane care au suferit vătămări fizice, materiale și morale în urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia s-au constituit în parte civilă în dosarul deschis de procurori și cer despăgubiri în valoare de peste 8,5 milioane de euro, potrivit stiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: stație GPL Crevedia
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close