Antena 3 CNN Actualitate Arad. Vilă pe bani publici pentru şeful poliţiei

Arad. Vilă pe bani publici pentru şeful poliţiei

Arad. Vilă pe bani publici pentru şeful poliţiei
18 Apr 2007   •   15:28

În timp ce majoritatea şefilor de poliţie din ţară stau în chirie, pentru că inspectoratele nu au locuinţe de serviciu, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Arad, Alexandru Tanco, se pregăteşte să se mute în casă nouă. Nu şi-a cumpărat-o, ci a primit-o pe perioada în care va fi la comanda instituţiei. Vila a fost achiziţionată cu titlul de locuinţă de intervenţie şi a costat nu mai puţin de 150.000 de euro. Este situată într-o zonă foarte liniştită a oraşului şi are trei nivele - demisol, parter şi mansardă. Va fi predată la cheie, iar mobilarea ei va cădea tot în sarcina inspectoratului.

Pentru buzunarul sărac al Ministerului de Interne, locuinţa comandantului arădean este un lux. Firmele de pe piaţa imobiliară confirmă şi ele: banii daţi de IGP ajungeau pentru trei apartamente. Şi puteau ajunge chiar şi pentru mobilarea lor.

Muncitorii care finisează vilele din zonă spun că şeful poliţiei se va muta săptămâna viitoare, iar o parte a mobilierului a fost adus deja. În timp ce inspectoratul cumpără vile de lux, mulţi politişti se plâng că trebuie să scoată bani din buzunar ca să cumpere obiecte de strictă necesitate pentru instituţie, cum sunt colile ministeriale pentru declaraţii.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close