Antena 3 CNN Actualitate Arad. O femeie a ajuns la spital, după ce i-a căzut un ţurţure în cap

Arad. O femeie a ajuns la spital, după ce i-a căzut un ţurţure în cap

Arad. O femeie a ajuns la spital, după ce i-a căzut un ţurţure în cap
Foto: Videonews
27 Ian 2011   •   21:06

Mare, mare grijă pe unde umblaţi.Temperaturile puţin mai ridicate din ultimele zile ar trebui să fie motiv de atenţie sporită, nu de bucurie. Deşi primăriile îi obligă pe oameni să înlăture ţurţurii care se formează ,nimeni nu pare să ia în seamă această decizie.

Un astfel de ţurţur a băgat o femeie din Arad în spital. Femeia se îndrepta spre casă în momentul în care bucata de gheaţă s-a desprins şi a lovit-o în cap.

“O bubuitură mare , aşa ca un bloc de un kilogram, noroc că nu a fost ascuţit. Mi-a cazut in cap, da n-am cazut ca n-a fost prea greu si prea mare”, a declarat femeia.



Medicii au rămas şocaţi. Nu şi-au putut explica cum femeia de 73 de ani a rămas conştientă. Din fericire, aceasta s-a ales cu o lovitură uşoară. Dar acest tip de accidente pot fi foarte periculoase.

Chiar dacă înlăturarea ţurţurilor intră în obligaţiile proprietarilor, ei mai pot solicita, gratuit, şi ajutorul pompierilor. Cei care locuiesc in cladiri foarte inalte si nu pot sa inlature turturii pot solicita echipajele de pompieri Numai că în acest an, doar două persoane au solicitat ajutorul pompierilor. Chiar dacă amenzile sunt cuprinse 1000 si 1500 de lei, nici măcar acest lucru nu îi sperie pe oameni.

Medicii îi sfătuiesc pe oameni să fie foarte atenţi, pentru că astfel de accidentepot fi fatale. În urmă cu un an, un bărbat a fost ucis de un ţurtur de aproape un metru.



 
 

×
Subiecte în articol: Arad
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close