Antena 3 CNN Actualitate Arad. Două femei au căzut într-o groapă nesemnalizată, săpată lângă o şcoală (VIDEO)

Arad. Două femei au căzut într-o groapă nesemnalizată, săpată lângă o şcoală (VIDEO)

Arad. Două femei au căzut într-o groapă nesemnalizată, săpată lângă o şcoală (VIDEO)
15 Mar 2010   •   20:20

Pericol public în localitatea Şimand, din Arad. O groapă nesemnalizată corespunzător, săpată chiar lângă şcoală, a făcut două victime la distanţă de câteva ore. Două femei care n-au văzut hăul ce se căsca în faţa lor au ajuns la spital. Mai grav e că în locul lor puteau fi elevii şcolii. Muncitorii spun că e vina femeilor, pentru că au fost neatente. Şi totuşi, luni s-au apucat să astupe gropile.

Cele două femei mergeau liniştite pe trotuar, când, deodată au simţit că le fuge pământul de sub picioare. S-au prăbuşit mai bine de doi metri. Maria a căzut luni dimineaţă, în drum spre şcoală.

?M-am trezit în groapă cu bicicleta?, a declarat Maria Iovan. Ea nu a fost însă prima victimă. Duminică seară o tânără a avut aceeaşi soartă.


?Era groapa făcută, dar nesemnalizată, nu s-a văzut nimic, decât la gardul de lângă o panglică cu roşu şi cu alb, aia nu este reflectorizantă?, povesteşte Ionela Tuca.

Cele două femei sunt în stare stabilă. Medicii le-au îngrijit rănile şi le-au lăsat să plece acasă. Acum rudele arată cu degetul spre cei care au făcut gropile.

Prin comuna Şimand trece DN 79, aflat în plin proces de asfaltare. Muncitorii sapă, ca să mute cablurile de telefon, dar şi conductele de apă care le stau în cale. Au săpat chiar în faţa şcolii, pe trotuar. Acum îşi repară greşeala şi astupă groapa.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu panglicile de semnalizare. Cert este că în momentul în care au căzut femeile, acestea lipseau cu desăvârşire.



Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close