Antena 3 CNN Actualitate Apelul unui medic de la Spitalul Universitar după tragedia din Colectiv

Apelul unui medic de la Spitalul Universitar după tragedia din Colectiv

1530444_613307452056297_1856028384_n.jpg
09 Noi 2015   •   17:20

Un doctor de la Spitalul Universitar isi exprima amaraciunea resimtita dupa ce a pierdut inca un pacient, ranit in incendiul de la clubul Colectiv, scrie ziare.com.

Medic primar in cadrul Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Universitar Bucuresti, Ina Petrescu a scris pe Facebook despre cum a luptat, impreuna cu colegii sai, pentru salvarea ranitilor.

"Vorbele nu pot cuprinde amaraciunea pe care o simt. Am pierdut un om ieri. In aceste 7 zile in care l-am ingrijit alaturi de colegii mei, am sperat pana in ultima clipa ca va reusi, desi ratiunea imi spunea ca afectiunile pe care le are sunt peste puterile-i. Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul! Sunt cu gandul alaturi de familia indoliata", scrie medicul.

Doctorul Petrescu afirma ca lupta de o saptamana pentru viata ranitilor si asigura ca se fac toate eforturile posibile pentru salvarea lor. "Am fost la spital astazi, ca in toate zilele ce au trecut de o vinere incoace. As vrea sa va asigur ca zi de zi luptam pentru viata pacientilor nostri si ca avem la indemana materialele sanitare si medicamentele necesare pentru tratamentul lor. Mi-e greu sa cuprind intr-un singur cuvant cum a fost ultima saptamana: pentru ei si pentru noi, deopotriva. Dar ce pot spune e ca noi, medicii chirurgi, anestezistii, asistentii medicali si infirmierii Spitalului Universitar Bucuresti suntem dedicati unei cauze: aceea de a salva viata victimelor, de a le intoarce cu bine acasa, la familii si prieteni. Stim ca viata si sanatatea lor sunt de mii de ori mai pretioase decat tot ce am putea noi simti".

×
Subiecte în articol: Spitalul Universitar colectiv
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close