Antena 3 CNN Actualitate Apelul lui Adi Minune, după ce a ajuns la reşedinţa miliardarului Nae Nicolae, unde era depus sicriul: "NU veniţi în număr mare la casa familiei!"

Apelul lui Adi Minune, după ce a ajuns la reşedinţa miliardarului Nae Nicolae, unde era depus sicriul: "NU veniţi în număr mare la casa familiei!"

Apelul lui Adi Minune, după ce a ajuns la reşedinţa miliardarului Nae Nicolae, unde era depus sicriul: "NU veniţi în număr mare la casa familiei!"
de O.P.    |    19 Iul 2013   •   05:54

Trupul neînsufleţit al lui Nae Nicolae, omul de afaceri mort în urma unui accident de tren, este la Casa din Pipera şi urmează să fie depus mâine pe stadionul din Ştefăneşti. Tot mâine, Nicolae va fi înmormântat într-un sicriu care costă aproape 6 mii de lei şi e dotat cu aer condiţionat.

Adrian Minune, unul dintre finii lui Nae Nicolae, a fost printre primii care au sosit la casa miliardarului. A făcut apel ca oamenii să NU vină în număr mare la reşedinţa familiei.

Soţia miliardarului a venit de urgenţă acasă din Israel, unde fata cea mare a cuplului se tratează de o boală gravă. Femeii i s-a făcut rău şi a avut nevoie de ajutorul medicilor când a fost adus trupul bărbatului ei cu maşina mortuară.

Şi prietenii omului de afaceri sunt în stare de şoc de la aflarea veştii.

Apropiaţii lui Nae Nicolae nu cred în varianta sinuciderii şi spun că omul de afaceri avea planuri.

Şi oamenii din Ştefăneşti cred că singura explicaţie a tragediei ar fi aceea că bărbatul era îngândurat din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale mai mari.

Nici medicii legişti nu au putut dezlega prea multe din misterul morţii lui Nae Nicolae. Le-a fost foarte greu să facă autopsia miliardarului, pentru că trupul trebuia să fie reconstituit.

Trupul lui Nae Nicolae va fi depus sâmbătă la ora 10 la stadionul din Ştefăneşti.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close