Antena 3 CNN Actualitate Anunț bizar dat de un liceu din Alba Iulia! Ce condiție trebuie să îndeplinească noua femeie de serviciu! Este cumva o greșeală sau o glumă?

Anunț bizar dat de un liceu din Alba Iulia! Ce condiție trebuie să îndeplinească noua femeie de serviciu! Este cumva o greșeală sau o glumă?

o_1dmlrl19l1joo1hvi1irbj191jrm8.jpg
foto: Pixabay.com
08 Oct 2019   •   17:17

Un liceu din Alba Iulia a pus un anunț de angajare pentru postul de femeie de serviciu.

Condiția pusă a stârnit însă un val de reacții. Viitoarei femei de serviciu i se cere să aibă treizeci de ani de vechime în muncă. pentru angajarea pe postul de îngrijitor de clădiri, scos la concurs.

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia speră să găsească astfel o persoană care să rămână angajată pe termen lung, având în vedere că cele care au ocupat până acum postul de femeie de serviciu au plecat repede.

Oficialul a anunțat că încă nu și-a depus nimeni dosarul de înscriere la concurs și că dacă situația rămâne așa, atunci va reprograma concursul și va coborî “ștacheta la 20 de ani sau la 15 ani“, relatează Alba24.ro.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 12 octombrie, examenul scris va fi pe 24 octombrie, iar candidații vor da și o probă practică.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close