Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 CNN a fost premiată de UNSAR, la împlinirea a 30 de ani de activitate

Antena 3 CNN a fost premiată de UNSAR, la împlinirea a 30 de ani de activitate

Antena 3 CNN a primit, din partea UNSAR, premiul pentru susținerea și promovarea unei Românii asigurate.

premiu Antena 3 CNN
Antena 3 CNN a fost premiată de UNSAR, la împlinirea a 30 de ani de activitate
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2024   •   12:56

Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare și Reasigurare din România a sărbătorit 30 de ani de activitate.

Conferința organizată cu acest prilej a fost dedicată celebrării eforturilor pe care membrii, partenerii şi colaboratorii le-au făcut pentru dezvoltarea industriei de asigurări.

Printre principalele temele ale conferinţei se numără construirea unei Românii protejate din punct de vedere financiar, dar şi consolidarea industriei de asigurări în contextul european.

„În acest moment, doar una din cinci locuințe din România este asigurată. Doar 16% dintre afacerile românilor sunt asigurate.

Există un deficit important de protecție privind asigurările de viață, undeva la 132.000 de lei, bani care lipsesc, în medie, fiecărei familii din România și de care ar avea nevoie în momentul în care neprevăzutul se produce", a spus Alexandru Ciuncan, președinte UNSAR.

Antena 3 CNN a primit un premiu special

În cadrul conferinţei, Antena 3 CNN a fost premiată pentru susținerea și promovarea unei Românii asigurate.

„Noi am prezentat imagini cu case care au fost reconstruite. Am certat și primăriile care nu au asigurate nici măcar sediile sau locuințele lor.

Chiar am avut o campanie cu partenerii PAID, prin care am demonstrat cât de simplu și eficient este să ai asigurarea obligatorie pentru locuințe", a spus Adrian Ursu, realizator Antena 3 CNN.

Înființată în 1994, Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România reprezintă 21 de companii de profil. Acestea dețin o pondere de peste 90% din piața locală de asigurări.

×
Subiecte în articol: UNSAR asigurare obligatorie premiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close