Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 CNN a fost premiată la Gala Energiei Românești

Antena 3 CNN a fost premiată la Gala Energiei Românești

gala ro 3,0
Antena 3 CNN a fost premiată în cadrul Galei Energiei Româneşti pentru contribuţia adusă de Platforma RO3.0 / foto: Antena 3 CNN
de R.M.    |    18 Sep 2024   •   10:29

Antena 3 CNN a fost premiată în cadrul Galei Energiei Româneşti pentru contribuţia adusă de Platforma RO 3.0. Organizată în premieră de către Ministerul Energiei, Gala şi-a propus să premieze inițiativele de eficiență energetică, ideile inovatoare ale asociațiilor din domeniul energiei, proiectele de cercetare-inovare în energie, dar și realizările excepționale ale companiilor din mediul public și privat.

„Antena 3 e aici și viitorul e aici. Asta am încercat să demonstrăm atunci când am lansat platforma RO 3.0 care încearcă să proiecteze viziune, viziune despre ceea ce o să fie viața noastră în 2030, în anii care urmează și am adunat aici, sub platforma asta Antena 3 CNN pe oamenii care gândesc viitorul companiilor, viitorul domeniului în care activează și viitorul României.

Arătăm că avem motive de optimism și cred că sunt multe obiective pe care le putem atinge noi ca națiune, noi ca țară, dacă reușim să ne mobilizăm și măcar un pic să credem că suntem și noi peste cei de afară”, a declarat Adrian Ursu, realizator Antena 3 CNN.

Citește și

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a declarat că Gala Energiei Românești urmărește ca oamenii din sectorul energetic să primească recunoaștere.

„Prima ediție a Galei Energiei Românești, pe care am ținut să o facem, am vrut să pornim o tradiție tocmai pentru că oamenii din sectorul energetic merită recunoaștere... De la companii cu capital majoritar de stat, companii strategice, proiecte strategice și societatea civilă, institutele de cercetare, practic tot ceea ce înseamnă energia românească”, a declarat Sebastian Burduja, ministrul Energiei.

Mihai Precup, secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului, a subliniat cât de importante sunt companiile din sectorul energetic în ceea ce privește susținerea economiei.

„Dacă România are cu ce să se mândrească, cu ce să iasă în internațional și dacă vorbim despre excelență, cu siguranță vorbim de sectorul de energie. Avem companii puternice, companii reziliente, care s-au dovedit atât pe perioada crizelor, cât și în vremurile bune ca fiind stâlpi, piloni de susținere a economiei românești”, a mărturisit Mihai Precup, secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close