Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 a obţinut trei premii APTR

Antena 3 a obţinut trei premii APTR

Antena 3 a obţinut trei premii APTR
14 Mai 2007   •   21:19

Asociaţia Profesioniştilor din Televiziune şi-a desemnat luni seară premianţii. Din 1990, în fiecare an premiile APTR răsplătesc cele mai valoroase realizări din domeniul televiziunii. În Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional din Bucureşti s-au strâns zeci de oameni de televiziune care sperau să plece acasă cu o distincţie. Antena 3 a câştigat premiul pentru cel mai bun jurnal de ştiri, pentru cel mai bun promo şi, prin Adelin Petrişor, a câştigat şi premiul pentru cel mai bun reportaj.

Un proiect gândit în 2001 şi început în 2005, ştirile Antenei 3 au luat pentru prima oară un premiu APTR, pentru cel mai bun Jurnal TV. ?E prima oară când ştirile Antenei 3 urcă pe acest podium şi e important. Ca să faci un program de ştiri de acest fel, care să funcţioneze şi să fie luat în seamă, trebuie să fii un pic nebun?, a declarat Vlad Petreanu, director Antena 3.

Şi Adelin Petrişor a avut de ce să mulţumească. El a câştigat premiul pentru reportaj - ?Guantanamo, periferia lumii libere?, difuzat la Antena 3. Acesta este al patrulea premiu APTR primit de Adelin Petrişor.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close