Antena 3 CNN Actualitate Antena 1 va transmite meciurile naţionalei de fotbal

Antena 1 va transmite meciurile naţionalei de fotbal

Antena 1 va transmite meciurile naţionalei de fotbal
23 Noi 2007   •   10:35

Meciurile echipei naţionale se vor juca la Antena 1. Anunţul oficial a fost făcut vineri de Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF. Antena 1 a achiziţionat dreptul de a transmite toate meciurile pe care echipa naţională le va disputa în anii 2008 şi 2009, cu excepţia Campionatului European. Suma a licitată pentru acest pachet a fost de 2,6 milioane de euro. Pe lânga Antena 1, au mai depus oferte pentru achiziţionarea drepturilor de televizare posturile Pro TV, TVR 1, Kanal D şi Telesport, ultimele doua înaintând o ofertă comună.

Oficialul federaţiei a menţionat sumele oferite de celelalte televiziuni care au participat la cererea de ofertă: "TVR a oferit 2,4 milioane euro, Kanal D şi Telesport au oferit 2,25 milioane şi Pro TV a oferit 1,5 milioane pentru acest pachet A".

Pachetul B oferit de FRF, care include dreptul de a transmite înregistrat în highlights meciurile oficiale ale echipei naţionale de seniori, meciurile reprezentativei de tineret şi cele oficiale şi amicale ale selecţionatei under 18, a fost câştigat de TVR.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close