Antena 3 CNN Actualitate Angajatul român are o nouă fobie - concediul

Angajatul român are o nouă fobie - concediul

Angajatul român are o nouă fobie - concediul
21 Mai 2007   •   23:20

Frica de a-ţi lua concediu devine una dintre caracteristicile pregnante ale timpurilor pe care le traversăm. Potrivit specialiştilor citaţi de jurnaliştii de la ?Evenimentul Zilei?, principalele temeri ale angajaţilor sunt legate de posibilitatea de a fi înlocuiţi definitiv în timpul concediului, de sarcinile tot mai numeroase şi de impresia că nu le pot finaliza la timp, dar şi nevoia de a impresiona ? aceasta fiind întâlnită cu preponderenţă în cazul nou-veniţilor.

În cazul persoanelor care deţin funcţii de conducere, de cele mai multe ori motivul pentru care concediul este amânat îl reprezintă impresia că fără prezenţa lor echipa nu se poate descurca iar problemele nu vor fi rezolvate la timp, mai scrie "Evenimentul Zilei".

Specialiştii trag însă un serios semnal de alarmă. Amânarea permanentă a concediului şi lucrul peste program nu poate aduce decât oboseală, iritare şi nervozitate. Aceşti factori sunt suficienţi pentru ca randamentul angajatului să scadă, iar proiectele să fie rezolvate într-o perioadă semnificativ mai mare decât în condiţii normale, scrie "Evenimentul Zilei".

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close