Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii Ministerului Transporturilor mai mult în concediu decât la lucru

Angajaţii Ministerului Transporturilor mai mult în concediu decât la lucru

Angajaţii Ministerului Transporturilor mai mult în concediu decât la lucru
04 Aug 2007   •   11:05

Angajaţii companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor petrec mai mult timp în concediu decât la serviciu. Numai în ultimele patru luni, sute de şefi de secţie au fost în concediu medical. O parte dintre aceştia au stat acasă aproape întreaga perioadă, iar directorii spun că nu văd nimic anormal în asta. Sute de directori şi şefi de secţii de la CFR Marfă, Metrorex, Tarom, Autoritatea Rutieră Română şi Compania Naţională de Autostrăzi s-au aflat în concediu medical în ultima perioadă.

Din datele Ministerului Transporturilor reiese că anumite persoane au avut chiar şi 92 de zile de concediu. Liviu Boban, directorul CFR Marfă recunoaşte că au existat zeci de astfel de cazuri, dar nu crede că situaţia este anormală. Oficialii Companiei Naţionale de Autostrăzi în schimb sunt resemnaţi şi spun că s-au obişnuit cu această situaţie. ?Asta-i România, nu putem să facem poliţie să vedem dacă sunt justificate am avut un exemplu de un angajat care a cerut 2 zile de concediu medical pentru că fiica sa avea examen la facultate?, spune Marian Grecu, director al Companiei Naţionale de Autostrăzi.

Conform datelor furnizate de Ministerul Transporturilor, Directorul Regional CFR Bucureşti a avut parte de 48 de zile de concediu medical din aprilie până în iulie, Şeful economic adjunct al CFR Marfă din Timişoara a beneficiat de 92 de zile de concediu, Şeful serviciului planificare TAROM SA de 91 de zile, iar Şeful serviciului Drumuri şi Poduri Braşov de 74 de zile.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close