Antena 3 CNN Actualitate Este oficial: Osemintele găsite într-o cabană părăsită din Italia aparțin Andreei Rabciuc | Tânăra ar fi lăsat un mesaj

Este oficial: Osemintele găsite într-o cabană părăsită din Italia aparțin Andreei Rabciuc | Tânăra ar fi lăsat un mesaj

A fost confirmat faptul că osemintele găsite în cabana părăsită din Castelplanio, în Italia, aparțin fostei campioane naționale la tir sportiv, Andreea Rabciuc.

andreea rabciuc
Este oficial: Osemintele găsite, într-o cabană părăsită din Italia, aparțin Andreei Rabciuc. Tânăra ar fi lăsat un mesaj
de Ioana Mircea    |    13 Feb 2024   •   16:30

Rămășițele umane găsite în cabana părăsită Castelplanio, din provincia Ancona, Italia, pe 20 ianuarie aparțin Andreei Rabciuc. Rezultatele ADN dispuse de Parchet nu lasă îndoieli și prezintă o certitudine definitivă. ADN-ul osemintelor găsite în acea cabană a fost comparat cu cel al mame Andreei, constatându-se astfel că este același, prin urmare, că acele oseminte aparțin Andreei.

Rezultatul a fost transmis și Parchetului care așteaptă un raport scris, împreună cu restul celorlalte cercetări, în următoarele câteva săptămâni.

În special, Parchetul așteaptă analiza care ar stabili dacă, cadavrul a fost mutat sau a rămas mereu în acea cabană, unde a fost găsit de unul dintre proprietari, după ce a intrat să strângă niște lemne într-o bucătărie veche a clădirii în care nu intrase nimeni de ani de zile.

Rămășițele Andreei au fost găsite mai ales în partea de jos a unei scări care duce la un etaj deasupra bucătăriei, folosită drept magazie pentru lemne. Craniul era în schimb pe treptele de mai sus. În scenariul care s-a prezentat anchetatorilor, tânăra ar fi căzut de la înălțime.

Pe o grindă din tavan se afla o eșarfă folosită pe post de frânghie, legată, de parcă trupul tinerei ar fi fost atârnat acolo. Scena tipică a unui gest voluntar care, însă, i-a făcut imediat pe anchetatori să aibă îndoieli, lăsând deschisă ușa înscenării pentru a devia investigațiile în cazul unei descoperiri.

Pe o tablă de lemn, Andreea ar fi scris o propoziție cu markerul: "Dacă nu mi-ar fi luat mobilul, aș fi sunat-o pe mama”, potrivit ilrestodelcarlino.it.

Andreea a dispărut în urmă cu doi ani, după o petrecere la care au participat mai mulţi prieteni, dar şi iubitul ei. Singurul suspect în acest caz este iubitul româncei, acesta fiind acuzat de omor, incitare la sinucidere, dar și trafic de droguri.

Andreea a fost multiplă campioană națională la tir sportiv, care a făcut parte din lotul României de seniori. Ea a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale României, în urmă cu câțiva ani.

×
Subiecte în articol: Italia Andreea Rabciuc
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close