Antena 3 CNN Actualitate Anchetă la Braşov. Principalul suspect, Serghei Gorbunov, nu a fost încă audiat de procurori

Anchetă la Braşov. Principalul suspect, Serghei Gorbunov, nu a fost încă audiat de procurori

Anchetă la Braşov. Principalul suspect, Serghei Gorbunov, nu a fost încă audiat de procurori
05 Feb 2009   •   12:22

Ancheta Poliţiei continuă la Braşov, pentru identificarea autorului dublului asasinat de la casa de schimb valutar. Noi informaţii apar în acest caz, date care duc din nou ancheta către Serghei Gorbunov. Două arme de foc au fost găsite în casa unor apropiaţi de-ai moldoveanului, la mică distanţă de sediul poliţiei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului din Braşov, Gorbunov nu a fost încă audiat. Au fost însă audiaţi cei care i-au oferit acestuia un alibi.
?Nu s-a început urmărirea penală în cazul niciunei persoane, dar au fost audiate 60 de persoane. Mai sunt şi alte persoane suspecte, alături de Serghei Gorubunov. Trebuie să avem probe ca să putem începe urmărirea penală.? a declarat aceasta, însă a refuzat să ofere mai multe detalii legate de anchetă.
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis audierea procurorilor şi şefilor de instanţe Dolj şi Braşov, care au gestionat cazul Gorbunov.
Printre alţii, sunt audiaţi prim-procurorul Parchetului Tribunalului Dolj, Gheorghe Stoian, şi pe adjunctul acestuia, Tena Moraru.
Secţia de judecători a CSM va audia, printre alţii, pe preşedintele Tribunalului Dolj, Constantin Diaconu, vicepreşedinţii Carmen Mititelu şi Dumitru Stanciu, dar şi preşedintele Tribunalului Braşov, Aurelia Munteanu.
Va fi luat în discuţie modul în care şi-au îndeplinit şefii de instanţe şi procurorul şef atribuţiile în cazul Gorbunov, chestiunile disciplinare pe care le implică acest dosar fiind în curs de cercetare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serghei Gorbunov jaf armat
Cele mai noi știri
Parteneri
x close