Antena 3 CNN Actualitate Primele concluzii ale anchetei DSV în cazul fetiței și a bunicii ei din Călărași, care au murit după ce ar fi mâncat pește

Primele concluzii ale anchetei DSV în cazul fetiței și a bunicii ei din Călărași, care au murit după ce ar fi mâncat pește

Se adâncește misterul în cazul morții fetiței de 4 ani și a bunicii ei care ar fi mâncat pește congelat la masa de Florii.

de Mădălina Ignat    |    01 Mai 2024   •   15:07

Din primele rezultate luate de Direcția Sanitar-Veterinară din magazinul de unde a fost cumpărat peștele, dar și din alimentele găsite în frigiderul familiei au ieșit negative pentru bacteria E-coli.

În următoarele zile sunt așteptate rezultatele analizelor făcute de cei de la DSV.

Familia va primi rezultatele și în felul acesta s-ar putea descoperi care este cauza morții fetiței de 4 ani, dar și a femeii în vârstă de 58 de ani. 

În Călărași se fac pregătiri de înmormântare. Se pare că cele două vor fi înmormântate în zile diferite.

Jurnaliștii Antena 3 CNN au stat de vorbă cu vecinii, care, au avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii. Aceștia spuneau cât de mult își iubea bunica nepoata.

Motivul pentru care femeia a murit, pe lângă faptul că se simțea foarte rău după ce a consumat aceste alimente, a făcut și un stop cardio-respirator în momentul în care a aflat că fetița de 4 ani a murit.

În acest moment, bunicul fetiței se mai află internat în spital. Starea de sănătate a acestuia este una stabilă și se așteaptă ancheta desfășurată și de poliție în paralel.

×
Subiecte în articol: Calarasi fetita moarta bunica peste
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close