Antena 3 CNN Actualitate Anca Pandrea primește un ajutor nesperat. ”E din dragoste, artist pentru artist”

Anca Pandrea primește un ajutor nesperat. ”E din dragoste, artist pentru artist”

vesti-triste-despre-anca-pandrea-a-fost-internata-de-urgenta-378282.jpg
02 Noi 2016   •   19:23

De patru ani, în luna noiembrie, Anca Pandrea respectă rânduielile bisericești, face pomană și slujbe speciale pentru Iurie Darie.

“Am cumpărat 9 vase, niciodată nu iau număr cu soț, pentru că nu consider că Iura a plecat, e cu mine, cu noi. De asemenea, florile le duc cu soț. În patru ani, cred că l-am visat de trei ori. Vorbesc cu el noaptea. Mă trezesc și vorbesc cu puiul meu, mi-a transmis mental să nu fiu supărată, să fiu bucuroasă că reușesc să îi fac bustul”, a declarat Anca Pandrea.

Actrița și-a folosit banii în scopul realizării bustului sculptat de Constantin Sinescu. Acesta a lucrat gratis, însă turnarea în bronz și alte cheltuieli au fost suportate de văduvă, care și-a folosit banii pentru realizarea acestui vis. Anca Pandrea a avut surpriza să constate că Fuego s-a oferit să contribuie financiar la realizarea lucrării în memoria regretatului actor.

“Fuego a fost singurul om care m-a ajutat cum a putut el din vânzarea tablourilor. Din dragoste, artist pentru artist”, ne-a spus actrița.

×
Subiecte în articol: Anca Pandrea Fuego Iurie Darie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close