Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu mânca un anume tip de carne de vacă, respectiv vită de Kobe, un sortiment care costă 35 de milioane de lei vechi kilogramul.
Dezvăluirea a fost făcută în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3.
Vita de Kobe, un adevărat sortiment de carne - poate cea mai scumpă din lume şi care poate fi cumpărată din Japonia - figurează pe lista cheltuielilor de protocol ale Guvernului, conform unui document obţinut de Antena 3.
Fostul premierul al României, Mihai Răzvan-Ungureanu, s-a bucurat pe vremea când era şeful Guvernului de un bucătar care era angajat al SPP şi care a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu.
Maestru în bucătărie, Mugurel Sabadiş avea în fişa postului de luptă de la Guvern prepararea dineurilor la care Mihai Răzvan-Ungureanu avea invitaţi de seamă sau diferite aniversări.