Antena 3 CNN Actualitate Alexandria şi Mehedinţi - sub ape

Alexandria şi Mehedinţi - sub ape

Alexandria şi Mehedinţi - sub ape
06 Iun 2007   •   13:29

Un număr de 22 gospodării, principalele artere de circulaţie şi cinci instituţii publice au fost afectate de precipitaţiile abundente căzute în municipiul Alexandria începând de marţi seara şi până în prima parte a zilei de miercuri. În Mehedinţi, o comună a fost înghiţită de ape, după ce o ploaie torenţială de 24 de ore s-a abătut asupra oamenilor. 40 de gospodării au fost distruse şi două drumuri au fost blocate de şuvoaiele râurilor ieşite din matcă.

Inundaţii în Alexandria
Ploaia puternică, peste 61 de litri pe metru pătrat, însoţită scurt timp de grindină, a dus la avarierea unor puncte de transformare şi linii de alimentare de joasă tensiune, între localităţile rămase temporar fără energie electrică aflându-se Mavrodin, Nenciuleşti, Plosca, Ţigăneşti şi Alexandria - în două cartiere. Acţiunile de evacuare a apei continuă şi la această oră.

Mehedinţi
În urma viiturii, două drumuri - unul naţional şi unul judeţean - au fost distruse, sătenii rămânând izolaţi. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit cu motopompe pentru a scoate apa din gospodăriile oamenilor. Şi la aceasta oră în Mehedinţi sunt precipitaţii. Meteorologii spun că ploile vor continua şi în următoarele zile.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close