Antena 3 CNN Actualitate Alertă pe mare: Două cadavre au fost găsite plutind în zona Gura Portiței

Alertă pe mare: Două cadavre au fost găsite plutind în zona Gura Portiței

gura portitei
Alerta a fost dată de un pescador aflat în zonă. FOTO: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    03 Sep 2024   •   17:58

O operaţiune de recuperare a două corpuri care plutesc în Marea Neagră, în zona Gura Portiţei, are loc marţi după-amiază. Alerta a fost dată de un pescador aflat în zonă. Autorităţile urmează să stabilească dacă este vorba de trupurile celor doi bărbaţi dispăruţi la sfârşitul săptămânii trecute, la gura de vărsare a Braţului Sf. Gheorghe în Marea Neagră.

„Autoritatea Navală Română, prin Serviciul MRCC (Maritime Rescue Co-ordination Centre), desfăşoară la această oră o operaţiune de recuperare a două corpuri care au fost observate plutind la aproximativ șapte mile sud-est de Gura Portiţei. Alerta a fost dată de un pescador aflat în zonă, iar ofiţerii MRCC au solicitat deplasarea navei ARSVOM SAR Artemis la locul indicat. A fost, totodată, alertată şi Poliţia de Frontieră”, au transmis reprezentanţii Autorităţii Navale Române.

Ei au precizat că după recuperarea şi identificarea cadavrelor se va putea stabili dacă acestea aparţin celor doi bărbaţi, în vârstă de 59 şi 63 de ani, care au fost daţi dispăruţi în 31 august, după ce s-au îmbăiat la gura de vărsare a Braţului Sfântu Gheorghe în Marea Neagră.

×
Subiecte în articol: Gura Portiţei Marea Neagrã cadavre
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close