Antena 3 CNN Actualitate Alerta cu bomba la hotelul din Timișoara unde era cazată Elena Lasconi este falsă

Alerta cu bomba la hotelul din Timișoara unde era cazată Elena Lasconi este falsă

elena lasconi agerpres
Elena Lasconi, președinta USR și primarul orașului Câmpulung / Foto: Agerpres
de R.M.    |    09 Sep 2024   •   19:55

Serviciul de urgenţe 112 a fost alertat, luni seara, despre amplasarea unei bombe la Hotelul Continenta din Timişoara. În clădire se afla cazată și Elena Lasconi.

Update 2015: Alerta s-a dovedit a fi una falsă.

„În urma verificărilor efectuate nu se confirmă existența unei bombe în incinta societății comerciale, polițiștii continuând cercetările specifice pentru identificarea apelantului și dispunerea măsurilor legale în consecință”, au transmis autoritățile.

ȘTIRE INIȚIALĂ

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, ale ISU Timiş şi ale SRI, care fac verificări pentru a stabili dacă alarma se confirmă sau nu, potrivit Agerpres.

Mai multe persoane care se aflau în hotel au fost evacuate.

Elena Lasconi, președinta USR, a transmis un mesaj în mediul online în care a subliniat că se află în afara unității hoteliere și speră că este o alarmă falsă.

„E alarmă cu bomba la hotel la care sunt cazată în Timișoara de vineri și până mâine. Eu acum sunt în afara hotelului, există un coleg care a rămas în camera de hotel și a fost scos de urgență în jurul orei 17:50, iar acum e plin de forțe de ordine, e cel puțin ciudat ce se întâmplă, dar să sperăm că este doar o alarmă falsă cu bombă”, a transmis Elena Lasconi, pe pagina de Facebook.

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close