Antena 3 CNN Actualitate Alegeri SUA. Donald Trump, în primul interviu acordat presei din România: ”Țara trebuie să se concentreze pe soluţii, nu pe probleme”

Alegeri SUA. Donald Trump, în primul interviu acordat presei din România: ”Țara trebuie să se concentreze pe soluţii, nu pe probleme”

donlad trump.jpg
Foto: Facebook
09 Noi 2016   •   13:24

Alegeri SUA. Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii. În urmă cu șase ani, omul de afaceri acorda un interviu în revista Capital, în care vorbea despre criza financiară cu care se confrunta economia mondială, dar și despre șansele României de a trece peste această etapă.

Întrebat care ar fi prima lecție pe care România ar putea să o învețe ca să depășească momentul, actualul șef al Statelor Unite ale Americii declara: ”Crizele financiare nu sunt nemaiîntâlnite. Ele apar. Lucrul cel mai important este să te concentrezi pe soluţii, nu pe probleme. Acestora din urmă nu ar trebui să li se permită să intervină în abilitatea de a fi obiectiv în ceea ce priveşte soluţiile posibile”.

Întrebat în ce ar investi în România, Trump susținea: ”Cum investiţiile imobiliare sunt ceea ce ştiu mai bine să fac, şi în România aş investi tot în acest domeniu”.

Mai multe aici.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close