Antena 3 CNN Actualitate Alba. Doi primari PDL au luat bac-ul după contestaţii, cu 6,01, respectiv 6,10

Alba. Doi primari PDL au luat bac-ul după contestaţii, cu 6,01, respectiv 6,10

Alba. Doi primari PDL au luat bac-ul după contestaţii, cu 6,01, respectiv 6,10
09 Iul 2010   •   12:43

Primarii comunelor Cenade şi Valea Lungă din judeţul Alba, ambii aflaţi la al doilea mandat, au promovat, în acest an, examenul de bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor, informează Mediafax.

Cei doi edili, Ilie Neamţu, în vârstă de 43 de ani, primarul comunei Cenade, şi Vasile Puşcă, în vârstă de 47 de ani, primarul comunei Valea Lungă, au fost colegi la Grupul Şcolar "Ştefan Manciulea" din Blaj, la profilul "Tehnician ecolog şi protecţia calităţii mediului", cursuri cu frecvenţă redusă.

Potrivit rezultatelor publicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ)Alba, Ilie Neamţu a obţinut iniţial media 5,83, iar Vasile Puşcă 5,78, primul înaintând contestaţie la Limba şi literatura Română, iar cel de-al doilea la matematică.

În urma soluţionării contestaţiilor, primarul din Cenade, Ilie Neamţu, a obţinut media 6,01, iar primarul din Valea Lungă, Vasile Puşcă, a obţinut media 6,10. Cei doi primari sunt la al doilea mandat şi sunt membri ai PDL.

Primarul din Valea Lungă, Vasile Puşcă, a declarat, vineri, că a dorit să termine liceul însă nu doreşte să continue o facultate.

"Cred că diploma nu te face mai gospodar. Rezultatele mele în comună se pot vedea după cei şase ani de mandat. Am vrut să finalizez liceul pentru că nu vedeţi cum evoluează lucrurile în România şi mai nou are nevoie de diplomă de bacalaureat şi femeia de servici", a spus Puşcă.

Edilul a adăugat că nu a luat bacalaureatul la timp pentru că a urmat o structură de învăţământ profesional.

La rândul său, primarul din Cenade, Ilie Neamţu, a declarat că intenţionează să îşi continue studiile şi chiar şi-a îndemnat şi subalternii să se specializeze. El a spus că ar vrea să îşi continue studiile la o facultate în domeniul administraţiei publice.

Foto: INTACT Images

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Alba examen primari contestatie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close