Antena 3 CNN Actualitate Alba. Copilă maltratată şi muşcată de şobolani în casa părintească (VIDEO)

Alba. Copilă maltratată şi muşcată de şobolani în casa părintească (VIDEO)

Alba. Copilă maltratată şi muşcată de şobolani în casa părintească <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Aug 2007   •   20:06

Doar întâmplarea a pus capăt suferinţei cumplite prin care trecea o fetiţă de 13 ani chiar în curtea părinţilor săi. O echipă de asistenţi sociali a găsit-o, fără să vrea, în condiţii mizere într-o anexă a casei părinteşti. Avea trupul plăpând plin de urme de violenţă şi muşcături de şobolan. Grozăvia a fost descoperită de asistenţi în timpul unei anchete sociale în comuna Cut din Alba. Într-un şopron au găsit o fată în vârstă de 13 ani. Părinţii nici măcar nu erau acasă. Erau în schimb cei patru fraţi, toţi minori, cel mai mic de doar şapte luni.

?Se auzeau din curte gemete. Am găsit fetiţa culcată jos , pe o saltea, într-o mizerie de nedescris, plină de bubiţe pe la gură, pe corp?, spune Maria Dima, referent social Primăria Cut.

Fata a ajuns la Alba, la spital. Şi aici, cazul ei a şocat. ?Este un caz cum rar am văzut. Mulţi dintre colegii mei spun că nici nu au mai văzut aşa ceva. Un copil agresionat, un copil care a trăit în nişte condiţii mai mult decât mizere. Drept dovadă sunt semnele lăsate de statul în urina şi fecalele proprii, agresionată, bătută probabil cu o bâtă, hematoame multiple, muşcată de rozătoare?, spune directorul spitalului.

Medicii din Alba s-au declarat depăşiţi de situaţie. Ei spun că o vor trimite pe copilă cel mai probabil la Cluj.

Culmea e că fata cu handicap de gradul unu a fost internată într-un centru de plasament. Părinţii au luat-o de acolo.?Familia a făcut presiuni mari în anul 2004 pentru revenirea în familie pentru că n-ar fi fost copilul îngrijit corespunzător?, spune reprezentanta Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close