Antena 3 CNN Actualitate Agresorii elevilor înjunghiaţi în autobuz sunt minori

Agresorii elevilor înjunghiaţi în autobuz sunt minori

Agresorii elevilor înjunghiaţi în autobuz sunt minori
17 Noi 2007   •   11:55

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe toţi cei 5 agresori care au înjunghiat miercuri după-amiază doi elevi într-un mijloc de transport în comun. Agresorii se cunoşteau cu unul dintre băieţii înjughiaţi. Ei au vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, iar unul dintre aceştia este în situaţia de abandon şcolar. Băieţii au fost audiaţi vineri seară de poliţiştii Secţiei 23 şi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru vătămare corporală.

Incidentul s-a petrecut în cartierul bucureştean Balta Albă, în autobuzul 253. Cei doi tineri în vârstă de 16 şi 17 ani, elevi la Liceul Nichita Stănescu, au fost agresaţi şi s-au ales cu o rană la picior şi un traumatism cerebral.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, victimele au fost înjunghiate cu un briceag, de un minor de 13 ani, căruia i se spune Leo, aflat în abandon şcolar, pentru a o răzbuna pe prietena sa, care ar fi fost acostată şi jignită de unul dintre cei doi liceeni agresaţi.

Iniţial, minorul a încercat să rezolve singur disputa, însă nu a putut face faţă şi atunci a apelat la ajutorul a doi prieteni, de asemenea, minori, de la Liceul ?Republica?. Aceştia, la rândul lor, au chemat alţi doi tineri şi, împreună, s-au decis să aplice o corecţie.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close