Antena 3 CNN Actualitate Aglomerație la frontierele din vestul și sudul țării. Șoferii așteaptă în coloană aproape două ore

Aglomerație la frontierele din vestul și sudul țării. Șoferii așteaptă în coloană aproape două ore

masini in trafic
Coloane de autoturisme s-au format, sâmbătă după-amiază, în opt puncte de trecere a frontierei. FOTO: Getty Images
de B.C.    |    24 Aug 2024   •   18:02

Coloane de autoturisme s-au format, sâmbătă după-amiază, în opt puncte de trecere a frontierei, şase de la graniţa cu Ungaria şi două de la cea cu Bulgaria, unde timpul de aşteptare pentru şoferii care ies cu autoturismul din ţară ajunge până la o oră şi jumătate. Şi pe sensul de intrare, unele puncte de trecere sunt aglomerate.

Cele mai aglomerate puncte de trecere a frontierei din Nădlac, Nădlac II, Petea şi Urziceni, la graniţa cu Ungaria, unde şoferii care ies din ţară aşteaptă o oră şi jumătate pentru formalităţile de frontieră. La Borş II, autoturismele aşteaptă 70 de minute pentru a ieşi din ţară, în timp ce la Urziceni, timpul de aşteptare este de o oră.

La intrarea în ţară dinspre Ungaria, sunt coloane de maşini la punctul le trecere de la Petea, unde autoturismele aşteaptă o oră pentru a ajunge în România.

Pe graniţa de sud, la ieşirea către Bulgaria, sunt coloane de autoturisme la Giurgiu şi la Bechet, unde timpul de aşteptare este de o oră.

×
Subiecte în articol: frontiera aglomeratie Ungaria Bulgaria şoferi
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close