Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Raluca Prună dinamitează relațiile cu Bulgaria. Afirmații iresponsabile în ședința CSM

Ministrul Raluca Prună dinamitează relațiile cu Bulgaria. Afirmații iresponsabile în ședința CSM

raluca pruna.jpg
Foto: Facebook
30 Mar 2016   •   13:22

Ministrul Justitiei Raluca Prună FACE AFIRMAȚII IRESPONSABILE IN PRIVINȚA RELATIILOR CU BULGARIA, scrie Jurnalul Național.

 În sedința plenului CSM din 29 martie Pruna a intervenit in dezbaterea avizarii unor reprezentanti ai magistratilor pentru participarea la o CONFERINȚĂ A MINISTRILOR JUSTITIEI ORGANIZATA DE CONSILIUL EUROPEI LA SOFIA în perioada 21-22 aprilie.Ministrul român al Justitiei a spus ca are rezerve pentru participarea la Conferinta respectiva pentru ca bulgarii ne dau lectii și avem probleme pentru ca suntem legati de MCV  Prună a mai ingaimat cateva vorbe despre nivelul de participare.

Plenul CSM nu a tinut cont de recomandarile ministrului și si-a desemnat reprezentanti pentru participarea la Conferinta.

Declaratiile ministrului Prună NU POT SCAPA OBSERVATORILOR DIPLOMATICI DE LA BUCURESTI. Ele pot fi asociate cu actiunea intreprinsa de Monica Macovei care, recent, a facut declaratii care au perturbat relatiile romano-bulgare, si au provocat reacții rapide ale politicienilor de la SOFIA.

CARE ESTE TINTA UNOR ACTIUNI DELIBERATE DE PERTURBARE A RELATIILOR CU BULGARIA, TARI ALIATE IN CADRUL NATO SI MEMBRE UE?

Un punct de vedere al premieruluii Romaniei se IMPUNE PENTRU SANCTIONAREA DECLARATIILOR MINISTRULUI JUSTITIEI!

×
Subiecte în articol: Raluca Prună CSM Bulgaria
Parteneri
x close