Antena 3 CNN Actualitate Afaceri necurate cu "Finkelsteinii" lui Tăriceanu

Afaceri necurate cu "Finkelsteinii" lui Tăriceanu

Afaceri necurate cu "Finkelsteinii" lui Tăriceanu
04 Iun 2007   •   14:48

Proprietăţile din România ale fugarului Sorin Beraru sunt preluate de grupul care îi are printre manageri pe asociatul "Finkelsteinilor" lui Tăriceanu. Astfel, Sorin Beraru scapă de imperiul său imobiliar din România. Urmărit internaţional, semnalat pe două continente, protagonistul uriaşelor scandaluri de corupţie de la începutul mandatului PSD şi-a vândut o parte din proprietăţi. Dobândite dubios de la statul român, terenurile au ajuns în portofoliul unei companii offshore.

În urma unei investigaţii derulate la Amsterdam, în Antilele Olandeze şi în România, jurnaliştii de la ?Evenimentul Zilei? au aflat ca în spatele ?offshore?-ului se află gigantul Kardan, un grup israelian de investiţii cu interese în imobiliarele, infrastructura şi serviciile financiare din România.

Fugarul Sorin Beraru Shmuel este un personaj care a beneficiat de cea mai înaltă protecţie, atât în România, cât şi în Israel. La sfârşitul anilor '90, a căpuşat sistemul de sănătate din România, firmele lui primind contracte cu peste 500 de spitale.

Citiţi articolul complet în Evenimentul Zilei

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close