Antena 3 CNN Actualitate Aeroporturile Băneasa şi Otopeni vor fi închise între 2 şi 4 aprilie

Aeroporturile Băneasa şi Otopeni vor fi închise între 2 şi 4 aprilie

Aeroporturile Băneasa şi Otopeni vor fi închise între 2 şi 4 aprilie
18 Feb 2008   •   15:39

Aeroporturile Aurel Vlaicu şi Henri Coandă din Bucureşti vor fi închise în timpul summit-ului NATO, în perioada 2-4 aprilie. Operatorii aerieni vor folosi în zilele respective celelalte aeroporturi din ţară. Anunţul a fost făcut astăzi de Antonel Tănase, secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Summitul NATO din 2008, de la Bucureşti, va fi printre cele mari şi mai importante din istoria de 58 de ani a Alianţei.

La Bucureşti, vor veni nu doar liderii celor 26 de ţări membre NATO, în frunte cu preşedintele SUA , George Bush, dar şi parteneri ai Alianţei, precum Rusia. În total peste 2500 de oficiali şi mii de jurnalişti din toată lumea.

De siguranţa celor mai importanţi oameni ai lumii se vor ocupa mii de persoane de la SPP, SRI, SIE, STS şi poliţia română. La sol, traseele coloanelor oficiale vor fi supravegheate de sute de camere video dar şi de lunetişti.

La dispoziţia Alianţei vor sta toate căile de comunicaţii, inclusiv sateliţi pentru convorbirile secretizete ale preşedinţilor. În aer, totul va fi monitorizat de elicoptere şi avioane dotate cu aparatură video.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close