Antena 3 CNN Actualitate Adrian Pintea îşi dorea un copil (VIDEO)

Adrian Pintea îşi dorea un copil (VIDEO)

Adrian Pintea îşi dorea un copil (VIDEO)
13 Iun 2007   •   15:57

Soţia lui Adrian Pintea priveşte în jur, dar nu vede niciun lucru care să nu o doară. ?Copilul cu părul cărunt?, sufletul ei pereche, a lăsat în urma lui singurătate. Uneori îl regăseşte în fotografii şi în bileţelele de dragoste pe care i le lăsa dimineaţa pe masă. O iubea cu pasiune, cu răbdare, cu înţelepciunea omului trecut prin viaţă. Ea era ?miresuca? sau ?mami? sau... ?puiuţ, iubirica, căluţ, elefănţel roz, maimuţica?. I-a spus ?domnul Pintea? din ziua în care l-a cunoscut. Ea avea doar 16 ani şi îl privea cu inocenţa unei tinere îndrăgostite care nu îndrăznea să se vadă în faţa altarului. El era un actor celebru aflat în faţa rolului care i-a schimbat viaţa, ?Hamlet?. ?Îl iubesc pe Adrian dintotdeauna, poate înainte să mă fi născut?.

Nu s-a temut vreo clipă că l-ar putea pierde în faţa unei alte femei. Ei doi erau suflete-pereche. Se regăseau unul prin celălalt, visau şi străluceau doar împreună. Uneori se întreabă de ce Adrian a plecat atât de devreme. Ar mai fi fost atâtea de făcut. ?Ne-am dorit un copil, dar poate că Dumnezeu n-a fost pregătit să ni-l trimită. Dar, Adrian era un om extrem de responsabil, care mai întâi a vrut să mă crească pe mine?.

Acum câteva săptămâni, Adrian i-a spus că s-a visat o noapte întreagă pe malul lacului. A bulversat-o pentru că deja încolţise în inima ei neliniştea. Simţea tot mai des nevoia să-l privească, de parcă nu ar mai fi avut suficient timp să o facă. L-a ţinut de mână până în ultimul moment. Lui i se oprise inima, dar ei tot i se părea că el respiră... Acum, parcă şi ei i s-a oprit inima şi, totuşi, respiră. Pentru că aşa ar vrea el...

Citiţi MĂRTURISIRILE SOŢIEI LUI ADRIAN PINTEA

Citiţi şi SOŢIA LUI PINTEA RISCĂ SĂ PIARDĂ BUNURILE MARELUI ACTOR

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close