Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, prima reacție la prejudiciul uriaș anunțat de ANAF, în cazul Bechtel

Adrian Năstase, prima reacție la prejudiciul uriaș anunțat de ANAF, în cazul Bechtel

o_1b9ov2nhm1aga1t9ctgl6cjog8.jpg
Foto: Agerpres
24 Feb 2017   •   23:06

Fostul premier Adrian Năstase a publicat, pe blog, o reacție la informația potrivit bugetul statului a fost prejudiciat cu suma de 525,9 milioane de euro, din cauza modului în care Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a gestionat contractul cu compania americană de construcţii Bechtel, în cazul autostrăzii Transilvania.

Proiectul privind construcţia autostrăzii Braşov-Borş a fost aprobat în 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase, şi a început în 2004, iar compania Bechtel trebuia să finalizeze autostrada Transilvania până în 2012. Contractul, încheiat iniţial pentru suma de 2,2 miliarde de euro, a fost de mai multe ori modificat, iar în 2013 a fost reziliat, cu obligaţii de plată din partea statului roman.

”In luna decembrie, anul trecut, guvernul tehnocrat a lansat public un raport referitor la contractul Bechtel. El ar fi trebuit sa inflameze opinia publica in campania electorala. Ghinion! Nu s-a intamplat lucrul asta. Oricum, pentru cei interesati de acest contract – si care stiu sa citeasca – recomand interviul publicat, astazi,  pe site-ul DIGI 24, de catre Mihail Basulescu, cel care a semnat contractul respectiv. Mi se pare foarte instructiv”, a scris Adrian Năstase, publicând cele mai importante răspunsuri ale acestuia, în cazul Bechtel.
 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close