Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţie de malpraxis. Părinţii susţin că un medic a uitat pansamente în corpul unei fetiţe din Constanţa

Acuzaţie de malpraxis. Părinţii susţin că un medic a uitat pansamente în corpul unei fetiţe din Constanţa

Acuzaţie de malpraxis. Părinţii susţin că un medic a uitat pansamente în corpul unei fetiţe din Constanţa
12 Sep 2009   •   11:41

Caz medical cel puţin bizar la Constanţa. Părinţii unei fete sunt disperaţi pentru că medicii nu reuşesc să dea de capăt unei afecţiuni de care suferă copila. Mama şi tatăl susţin că, la trei ani după o banală operaţie de apendicită, fata lor are aproape aceleaşi simptome pe care le avea înainte de intervenţie. Mai mult, aceştia spun că organismul fetei încă mai elimină aţe din bandajele folosite la operaţie.

Totul a început acum trei ani, când fata avea opt ani şi a fost operată de apendicită. Anul trecut au început să apară problemele. Tatăl fetei povesteşte că atunci au început să se elimine aţe folosite la intervenţia chirurgicală. Zi şi noapte, plimbările cu Ambulanţa au avut acelaşi rezultat: copilul este perfect sănătos. Cel puţin aşa spun analizele de specialitate. Mama fetei susţine însă că starea acesteia este cât se poate de proastă, are crize de vomă şi leşin.

Părinţii cred că vinovat este chiar medicul care le-a operat copilul, acum trei ani, de apendicită. Medicul care a operat-o pe fată vede posibilă ca singură soluţie pentru rezolvarea problemei: o nouă intervenţie chirurgicală abdominală.

Părinţii sunt convinşi că cineva a uitat ceva în corpul copilei după operaţie. Ei vor ca fata să fie operată doar în dreptul apendicelui şi să nu fie examinată chirurgical abdominal, aşa cum recomandă medical.



Antena 3

×
Subiecte în articol: malpraxis
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close