Antena 3 CNN Actualitate Acoperişul unei vile a ars în întregime. Când a auzit de incendiu, proprietara casei a intrat cu maşina într-un şanţ

Acoperişul unei vile a ars în întregime. Când a auzit de incendiu, proprietara casei a intrat cu maşina într-un şanţ

incendiu-casa.jpg
de O.P.    |    18 Feb 2015   •   06:45

Acoperişul şi etajul unei vile dintr-un sat Maramureşean a fost cuprins de flăcări în această noapte. Trei echipaje ale pompierilor militari, un echipaj SMURD, poliţişti, dar şi zeci de localnici au intervenit pentru a stinge focul.


Când a aflat de incendiu, proprietara casei s-a grăbit să ajungă dar a intrat cu autoturismul în şant la doar câţiva metri de imobil. Din fericire nu a suferit leziuni. Flăcările uriaşe au luminat întreaga localitatea Satu Nou de Jos. Sătenii au sărit să dea o mână de ajutor, însă nu s-au putut apropia. Trei echipaje ale pompierilor militari şi un echipaj SMURD au intervenit de urgenţă.


Focul au fost stins rapid, însă pagubele materiale sunt mari. Se bănuieşte că incendiul ar fi pornit de la şemineu.


Când a aflat despre incendiu, proprietara s-a urcat în maşina şi a pornit spre casă. Cu câţiva metri înainte să ajungă, a pierdut controlul volanului din cauza ghetii de pe carosabil şi s-a oprit într-un şanţ. Echipajul SMURD prezent la locul incidentului a intervenit imediat, însă femeia a scăpat nevătămată.

×
Subiecte în articol: incendiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close